TRAGEDIJA JE ODNELA DOBROG DRUGA I DIVNOG ČOVEKA: Vlastimir je 7. žrtva iz niškog autobusa smrti!

Autor: Republika

Hronika

03.01.2019

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlastimir Đorđević (65) iz Donjeg Međurova sedma je žrtva stravičnog udesa koji se dogodio 21. decembra na pružnom prelazu u ovom selu kada je voz prepolovio autobus.

RepublikaFoto: ST/D.I.

Njegov kum, Žarko Rajković ima sve reči hvale za preminulog Đorđevića koji je imao prelom karlice i rebara. U zoru je izdahnuo zbog srčanog napada.

- Vlasta je bio pre svega dobar čovek. Imao je zavidnu sportsku karijeru. Igrao je fudbal. Bio je i radnik Mašinske industrije. Tog jutra je krenuo da plati struju kao svaki pošten čovek. Tragedija je odnela sa sobom jednog dobrog druga i divnog čoveka - priča njegov kum Žarko Rajković iz Donjeg Međurova.

Foto: MUP Srbije
Sa mesta nesreće

Nakon višednevne borbe lekara specijalista intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju kako kažu u Kliničkom centru, došlo je do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta.

- On je uprkos svim naporima lekara jutros, na žalost, podlegao povredama. Pacijent je imao višestruki prelom karlice i rebara. Tokom noći došlo je do akutnog popuštanja plućne funkcije. Nakon toga je pacijent intubiran i postavljen je torakalni dren. Njemu je 2. januara u pola 6 došlo do srčanog zastoja, ali je i nakon svih pokušaja reanimacije pacijent preminuo, saopšteno je iz uprave Kliničkog centra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading