Opsadno stanje na Banovom Brdu: Džip čuva kuću ubijenog Nebojše, policija legitimiše sve!

Autor: Republika

Hronika

06.01.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred kuće gde se juče dogodila brutalna likvidacija Nebojše Markovića (37) na Banovom brdu, dan nakon nesreće parkiran je policijski džip koji čuva porodicu nastradalog, ali i legitimiše sve prolaznike i komšije.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Ubistvo Nebojše Markovića

Policijska patrola legitimiše sve prolaznike, pa čak i komšije koji stanuju u ulici.

Po svemu sudeći, porodica je dobila policijsku zaštitu zbog sumnje da bi nepoznati napadač mogao ponovo da se pojavi na njihovom pragu. Podsetimo, incident ispred zgrade u kojoj žive Markovići dogodio se i u avgustu ove godine, kada je u dvorište porodične kuće u kojoj živi poznati košarkaš Partizana Vukašin Avdalović bačena bomba, piše blic.rs. U eksploziji, srećom, niko nije povređen, a prvi rezultati istrage su odmah ukazali na to da meta napada nije bio košarkaš, već njegov komšija, Aleksandar Š, inače mladić sa debelim policijskim dosijeom, dobro poznat policiji. Samo pet meseci kasnije, juče oko 10 sati ujutru, ubijen je Nebojša Marković. Već u toku uviđaja, na licu mesta se "šuškalo" da je greškom ubice likvidirana pogrešna osoba, te da je meta trebalo da bude Aleksandar Š, koji živi u istoj kući gde i Marković i Avdalović. Inače, Marković i Aleksandar su u rodbinskim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading