Teška saobraćajka u centru Beograda: Sudar dva vozila na Trgu Nikole Pašića, povređeni prevezeni u Urgentni centar

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

07.01.2019

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 22.30 sati u Dečanskoj ulici, na Trgu Nikole Pašića, a kako "Blic" saznaje, četiri osobe su povređene i prevezene u Urgentni centar.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- Četiri osobe su povređene u sudaru, nakon čega su prevezene u Urgetni centar na dalje zbrinjavanje - rekli su iz Hitne pomoći za "Blic".

U pitanju je teži sudar dva vozila, prilikom kojeg je prednji deo jednog automobila potpuno oštećen. Takođe, ostećeni su i metalni stubići koji se nalaze na trotoaru.

Drugo vozilo je nakon sudara završilo na platou ispred Kombank dvorane, a na ulici se mogu videti i lične stvari putnika koje su poispadale.

Jedno vatrogasno vozilo je angažovano, verovatno kako bi što pre oslobodilo zarobljene putnike, a dve policijske patrole trenutno su na terenu i rade uviđaj, nakon čega će se utvrditi kako je do sudara došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading