ČABA UBIO I MIŠU OGNJANOVIĆA? Sličnost dva zločina neverovatna

Autor: Alo, Republika

Hronika

09.01.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Marković (37) iz Beograda, zet Aleksandra Šarca, pripadnika ozloglašene bande "Pink panter“, i advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijeni su po istom receptu, a istražni organi proveravaju da li iza obe likvidacije stoji Čaba Der (38), plaćeni ubica iz Subotice, za koga se sumnja da radi i za kavački klan.

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Der Čaba, plaćeni ubica

Čaba se sumnjiči da je 5. januara hladnokrvno likvidirao Markovića, a njegov prepoznatljiv rukopis je to što je žrtvu gledao u oči pre nego što je povukao oroz.

- Kada se uporedi snimak ubistva Markovića i rekonstrukcija Ognjanovićevog ubistva, nailazi se na neverovatne sličnosti. U oba slučaja ubica je prišao žrtvama i gledao ih u oči dok je povlačio obarač. Takođe, ista marka automobila - "fijat punto“, korišćena je za bekstvo. Jedina je razlika u tome što je Ognjanovićev ubica nosio kačket, a Markovićev kapu - otkriva za "Alo!“ sagovornik upućen u slučaj. 

Izvor „Alo!“ navodi da će istragom biti utvrđeno da li je u pitanju slučajnost ili iza oba ubistva stoji Čaba, za koga se sumnja da je vrbovan da radi za klan dok je bio u zatvoru.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragoslav Ognjanović

- Verovatno je radio za mnoge, odnosno za onoga ko plati više. Sumnja se da je među njima i jedan od najvećih kriminalaca u Evropi, tačnije jedan od najvećih narko-bosova na ovom području. On mu je preko svojih veza pružio zaštitu u zatvoru, a odmah po izlasku ga je uputio kod jataka u Baru, koji mu je, osim utočišta, obezbedio novac i kontakte sa odmetnutim delom jedne službe iz regiona. Za pruženu zaštitu, Čaba je morao da za njih odrađuje prljav posao - kaže izvor beogradskog lista.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading