Od detalja kasapljenja Milana u Smederevu pripašće vam muka, a ponašanje uhapšenih će vas šokirati!

Autor: Republika

Hronika

10.01.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Filipović (52) iz Kuršumlije, čiji je nestanak prijavljen 22. decembra prošle godine, žrtva je monstruoznog zločina. Ubijen je, najverovatnije, u kući u smederevskoj Ulici Nikole Tesle, da bi potom njegovo telo bilo raskomadano i bačeno u kanal koji od sela Radinac vodi do Velike Morave.

Foto: facebook.com
Milan Filipović

Prvo je pre nekoliko dana u kanalu pronađen trup, a juče i ruke i noge. DNK analiza je potvrdila da delovi tela pronađeni u kanalu Crvene vode pripadaju nesrećnom čoveku.

Pod sumnjom da su izvršili gnusni zločin, u Smederevu su uhapšeni R. P. (43) i njegova nevenčana supruga S. P. (25).  Njih dvoje su, navodno, u kontakt sa Milanom, privatnim auto-prevoznikom, stupili preko Fejsbuka, piše blic. Ostaje nepoznanica šta je Milana navelo da svrati u Smederevo, a nagađa se je razlog njegovog dolaska bio prethodno načinjeni dogovor sa S.P, koja je htela da radi u njegovoj kafani u Švajcarskoj.

- Ona se javila na oglas za posao i tako su uspostavili kontakt. Motiv ubistva je, po svemu sudeći, koristoljublje, jer je ubijeni, s obzirom na to da je auto-prevoznik koji organizuje ture, a i sam vozi do Švajcarske, po rečima njegovih kolega, uvek kod sebe morao da ima izvesnu svotu gotovog novca -  kažu u istrazi. S ovim se slaže i izjava koju je dala i Milanova rođaka, koja je i alarmirala javnost objavom o njegovom nestanku, da je u momentu zločina kod sebe imao najmanje hiljadu švajcarskih franaka. Da li je tih hiljadu franaka bilo povod za monstruozni zločin, tek treba da se utvrdi istragom. Ono što je za sada sigurno je da su R.P i S.P. u pritvoru.

Nezvanično, ona je potvrdila da je Milan zbog nje došao u Smederevo, odnosno zbog angažmana za rad u njegovoj kafani. Ipak, ona negira ubistvo, za koje tvrdi da ga je izvršio R. P. sa kojim je živela u kući u smederevskoj Ulici Nikole Tesle. On je, prema nezvaničnim saznanjima iz izvora bliskih istrazi, udario Milana lopatom. Osumnjičena tvrdi da je nakon toga otišla od kuće, i da se nije pojavljivala naredna tri dana. Kada je došla, telo ubijenog čoveka je bilo spakovano u tepih i tako je, iznajmljenim kolima, odneto i bačeno u kanal. Da li je baš bilo tako, ko je, kada i kako raskomadao telo, te ovaj zločin učinio još jezivijim, tek treba da se utvrdi, s obzirom da R.P. sve negira, prema nezvaničnim saznanjima.

Osumnjičena S.P. svoje učešće u stravičnom događanju svodi na prisustvo prilikom početnog incidenta, kada je Milan udaren lopatom, a potom je naredna tri dana "provela u hotelu". 

- Ne zna ih niko u ulici, u toj kući njih nekoliko živi, gazda nije tu, smenjuju se na svaka dva - tri meseca. Dok nije došla policija, nismo znali da su i to dvoje bili stanari, da i takve ovde imamo – zgrožen priča jedan od komšija u ovoj, kako kaže, mirnoj ulici, u kojoj žive većinom stare smederevske porodice. Zaista, da ispred nije parkiran policijski automobil, za neupadljivu, uvučenu ulicu nedaleko od centra Smedereva i jednu od retkih neomalterisanih kuća, teško da bi neko pomislio da može da bude poprište ovakvog jezivog zločina. U kući sada nema nikoga. Sve je počelo da se odmotava kada je u Požarevcu 27. decembra pronađen beli kombi prokupačkih tablica, kojim je Milan Filipović pošao na put, usput ostavivši sina u Ćupriji, gde je poslednji put i viđen na benzinskoj pumpi. Ključevi su bili u bravi vozila, dokumenta su bila bačena pored kombija i već tada se sumnjalo da se nešto loše dogodilo.

I to treba da se utvrdi u istrazi, ko je i kada dovezao kombi u Požarevac, da li je možda njime prebačeno telo do kanala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading