Rade (22) je silovao i tukao baku (79): Danas je sve priznao i čeka ga ovoliko godina robije!

Autor: Republika

Hronika

11.01.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Đorđević (22) na glavnom pretresu u Višem sudu u Zaječaru priznao je da je 21. avgusta prošle godine posle ponoći upao u kuću starice M. R. (79) tukao je, vezao zavesom za stolicu, šamarao i pretio da će je ubiti ako mu ne kaže gde drži novac.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Posle torture, staricu je silovao. Do sada se branio da to nije učinio. Kada su mu predočeni dokazi sve je priznao:

- Tog dana od jutarnjih sati počeo da pijem. Sa prijateljem sam popio ceo "čivas". Oko 20 sati sam otišao u kafanu i nastavio da pijem, pušio sam marihuanu, popio 7 tableta "ksalola" i jedan "ekstazi". Šta je bilo posle, ne sećam se, ali sve priznajem šta mi se stavlja na teret - kazao je pred sudom Đorđević i dodao da je zbog svega bavedenog što je pio izgubio pamćenje.

- Samo se sećam, kada sam se probudio u svom krevetu, da sam sav krvav. U džepu sam našao zlatne ženske minđuše. Otišao sam u zlataru i prodao ih. Posle toga sam uhvaćen - rekao je Đorđević, a prenosi telegraf.rs. Naredno ročište zakazano je za 22. januar kada se oečkjuje da će biti izrečena i presuda. Ukoliko se oglasi krivim mogao bi dobiti maksimalno 15 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading