(FOTO) Tuga u Đunisu posle udesa kod Kruševca: Umesto krštenja spremaju sahranu

Autor: D. I.

Hronika

11.01.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća Milenkovića u Đunisu zavijena je u crno. Domaćin Saša Milenković umesto veselja povodom rođenja unuka, priprema sahranu. U teškoj saobraćajnoj nesreći pre dva dana na putu između Kruševca i Kaponika, u sudaru "fiata punto" i autobusa "Jugoprevoza" poginuli su Sašina starija ćerka Jovana Milenković (26) i njegov zet Stefan Ilić (27), dok je njegova mlađa ćerka Teodora zadobila povrede.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Stradala u strašnoj saobraćajci: Jovana Milenković

- Bilo je tako iznenda, brzo, strašno. Iz krivine je, zanoseći se, izleteo autobus. Stefan je bio za volanom "punta" ali nije imao kud i pre nego što je išta pokušao autobus je naleteo na automobil. I gurao ga i gnječio. Stefana su iz olupine jedva izvadili vatrogasci tek kada su je sve isekli. Iza Stefana sedela je njegova supruga , moja starija ćerka Jovana i ona je teško povređena. Lekari  u Kruševcu pokušali da joj spasu život. Porodili su je carskim rezom. Ipak je podlegla povredama a  beba je prebačena u krgujevačku bolnicu i život joj je o koncu - kaže Milenković.

MUK

Kako navodi, porodica se spremala da slavi rođenje deteta, a sa se sprema za sahranu.

- Ne znamo da li će se na tome završiti. Jadna beba nije videla roditelje niti oni nju, ali da nam bar ona ostane kao uteha - jadikuje domaćin Saša Milenković.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Tuga u Đunusi: Porodična kuća nastradale devojke

Inače, Milenkovići su tog jutra iz Đunisa krenuli u Kruševac gde je Jovana trebalo da ode na kontrolni pregled. Termin joj je isticao za dve nedelje i hteli su da još jednom provere stanje bebe. Nažalost   odlazak na rutinsku kontrolu  pretvorio  se u tragedijua.

- Govorila sam im da ne idu, gle kakvo je vreme, klizavo, putevi zavejani, pa da sačekaju neki dan. Jovana je bila uporna, nije htela ništa da rizikuje kada je reč o bebi kojoj se toliko radovala i odlučila je da idu. A sada, kuku nama. Najgore je za njih mlade što su stradali ali teško je i nama starima bez njih --- dodaje Jovanina baka Nadežda.

 

 

Mlađa Sašina ćerka Teodora je još uvek u kruševačkoj bolnici, ali prema rečima ukućana, još ne smeju da joj kažu da joj je sestra stradala, pošto su bile jako vezane.

U kući Milenkovića pored bake Nadežde, njenog sina Saše i njegovih ćerki Jovane i teodore, živeo je i Stefan Ilić.

On se pre godinu dana doselio iz susednog sela Perunovac, venčao se sa Jovanom i čekali su bebu.

Stefan je por struci automehaničar ali nije birao poslove. Radio je i građevinske i poljoprivredne poslove. Dobro se slagao sa tastom Sašom. 

Biće odvojeno sahranjeni

Prema kazivanju ukućana u Đunisu, Stefan će biti sahranjen u rodnom Perunovcu, dok će njegova supruga počivati u Đunisu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading