Monstruozno ubistvo u selu Guncati kod Knića: Ljubavniku odsekla penis pa ga ispekla!

Autor:

Hronika

16.01.2019

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Bećanović Spasić (33) brutalno je ubila ljubavnika Petra Petrovića (67) zvanog Suvoborac u svom domu u selu Guncati nedaleko od Knića. Kako Srpski telegraf saznaje, žena-monstrum je nakon likvidacije raskomadala telo, isekla i njegov polni organ i ispekla ga u šporetu! Motiv ovog ubistva je koristoljublje pošto je Spasićeva godinama bila u vezi sa Petrovićem i od njega uzimala novac.

Ušteđevina

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, policija ima i svedoka ovog masakra, a to je beskućnik koji je kobne noći bio u domu Spasićeve.

- Marina je skoro svake noći u svoj dom zvala ljubavnika i jednog beskućnika, s kojima je pijančila do kasno u noć. Nakon nekoliko čašica više, ona je zatražila novac od Petra, a kada joj je rekao da nema više i da je svu ušteđevinu potrošio, on je uzela hoklicu i nekoliko puta udarila čoveka u grudi. Nakon obdukcije je utvrđeno da mu je od udaraca polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo, od čega je umro na licu mesta - kaže naš sagovornik iz istrage.

Svedok ovog svirepog ubistva je beskućnik koji je celo veče pio sa Marinom i Petrom

Spasićeva je nakon ubistva naredila beskućniku da ode po njenog oca, koji se nalazi u drugom selu, kako bi joj pomogao da prikrije zločin, a za to vreme ona je leš raskomadala u nekoliko delova.

Bio joj sponzor

Prema rečima komšija, Spasićeva je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa Petrovićem.

- Nakon što ju je prvi suprug, s kojim je i dalje u braku, ostavio, Marina je počela da se viđa sa Petrom. Njihova veza je bila javna tajna, svi su znali da se viđaju i da je Marina s njim isključivo zbog novca, ali niko nije hteo da priča o tome. Nakon što je Petroviću ponestalo novca i nije više imao čime da je finansira, Marina je odlučila da ga se otarasi - pričaju komšije.

- Sekirom je odsekla ruke i noge, a polni organ isekla nožem i ispekla ga u peći na drva. U međuvremenu je nastavila da se iživljava nad lešom, o koji je gasila cigarete - dodaje naš sagovornik.

Tražila pomoć od oca

Kada je stigao u ćerkin dom, Marinin otac bio je šokiran prizorom koji je zatekao.

Često bila pijana

Marina Bećanović Spasić je majka dve devojčice, a komšije kažu da je odavno problematična i sklona alkoholu.

- Čitav život je volela da popije, a otkako je muž napustio, još više je zavolela čašicu i sve češće smo je viđali u alkoholisanom stanju. Nekoliko puta smo pokušali da skrenemo pažnju, ali ne znam kako niko od nadležnih nije reagovao i oduzeo devojčice, za koje je veoma loše da odrastaju u takvoj sredini - pitaju se komšije.

- Krvi je bilo na sve strane, a nesrećni čovek je ležao na tepihu bez ekstremiteta. Marina je preklinjala oca da joj pomogne da sakriju Petrovo telo, ali on nije hteo da bude saučesnik u zločinu, već je odmah pozvao policiju - navodi naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading