Kao zver ubila Petrovića! Marina je godinama mučila muškarce, komšije otkrile kakvo je bilo njeno JEZIVO detinjstvo

Autor:

Hronika

18.01.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragediji koja je šokirala celu Srbiju prethodile su godine drame i zverstva! Marina Bečanović, osumnjičena da je ubila Petra Petrovića (67) iz sela Brđani od Gornjeg Milanovca, od ranog detinjstva bila je problematična, o čemu svedoče komšije.

RepublikaFoto: facebook.com/Marina Becanovic
Marina Bečanović

Meštani sela Guncata kod Knića, gde se 10. januara odigrao krvavi zločin u kom je Marina do srmti nožem ubadala Petrovića, za Marinu nemaju reči hvale.

Kako su ispričali, ona je pokojnika oduvek tukla i maltretirala, a prirodu njihove veze niko nije mogao da shvati, budući da su kod Marine dolazili i drugi muškarci.

Petar je, kažu, to njoj oduvek zamerao, te se pretpostavlja da je i do ubistva došlo upravo zbog ljubomore.

Ipak, oni su otkrili da su Marinina zverstva bukvalno na svojoj koži osetili i Petrovićevi prethodnici koji su se smenjivali u Marininoj kući.

- Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je menjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorišćavala za pare. I druge svoje muškarce je mučila i tukla - pričaju njene komšije.

Poslala poruku Petrovićevoj porodici

Nakon brutalnog iživljavanja i batinjanja, Marina je, da stvar bude još bizarnija, poslala poruku Petrovićevim najbližima. U njoj je, prema nepotvrđenim informacijama, napisala da je "sa njim završila" a onda i izjavila saučešće.

Jednom momku sa kojim je bila je navodno slomila prste, dok je drugog je pokušala da ubije iz lovačke puške. Takođe, po selu se priča i da je pre 15 godina pokušala da zapali svog oca.

Ipak, najgoru sudbinu doživeo je nesrećni Petrović koji je živeo sa njom u kući i nad kojim se iživljavala dugi niz godina naočigled svih.

- Izvela bi ga u dvorište, pa bi ga podigla i iz sve snage bacila na zemlju. Dok bi se on previjao i jaukao, ona bi ga šutirala kao pomahnitala zver. Iz straha od nje nije smeo da izađe iz kuće, na put, pa smo ga sve ređe viđali. Više puta je zvao policiju u pomoć. Oni bi je priveli, zadržali dan-dva, pa bi je ponovo pustili na slobodu - pričaju zaprepašćene komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading