(FOTO) Ovo je monstrum iz Šida koji je 6 godina silovao štićenicu i glumio joj oca!

Autor:

Hronika

19.01.2019

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila M. M. (60) iz Šida zbog sumnje da je punih šest godina silovao i seksualno uznemiravao štićenicu M. V. (17)!

RepublikaFoto: facebook.com
Pušten na slobodu: M. M.

Traume

M. M., koji je za negu deteta dobijao novac od države, prema tvrdnji oštećene devojčice, godinama ju je prisiljavao da ga oralno zadovoljava, a u nekoliko navrata ju je i silovao. Monstrum je devojčicu napastvovao u porodičnoj kući u Šidu, a čitav slučaj je otkriven kada se M. V. požalila zaposlenima u Centru za socijalni rad i ispričala svoju mračnu tajnu. Oni su potom obavestili direktora, koji je pozvao policiju i prijavio slučaj.

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, traume devojčice počele su čim je došla u porodicu.

Trpela je i ćutala iz straha za život u neizvesnosti, bez doma i porodice

- Sa nepunih 11 godina Mirko je počeo seksualno da je uznemirava. Tražio je od M. V. da ga dodiruje po telu, pričajući joj kako će se tako još više zbližiti i postati kao pravi otac i ćerka i kako će je još više voleti ukoliko bude poslušna i bude radila sve što joj on naredi - kaže sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

Foto: Ilustracija

Vremenom se maltretiranje nastavljalo sve više, a M. M. je od devojčice tražio da postanu sve "bliskiji".

- Tražio je da ga devojčica oralno zadovoljava i govorio joj da će joj on, ukoliko bude dobro "odradila posao", uzvratiti na isti način. Dodirivao ju je rukama i polnim organom po međunožju, a u nekoliko navrata prisilio na seksualni odnos - dodaje naš sagovornik.

Monstrum pušten na slobodu!

M. M. (60), nakon hapšenja, policija je odredila zadržavanje do 48 sati, a nakon isteka on je saslušan kod dežurnog tužioca.

- Na saslušanju je u potpunosti priznao zločin, ali je ipak pušten da se brani sa slobode! Šta će biti sa devojčicom koja je pretrpela seksualno zlostavljanje, još nije poznato. Nju će najverovatnije ponovo preuzeti Centar za socijalni rad dok se ne nađe adekvatan smeštaj u drugoj porodici - navodi naš izvor.

Prošla kroz pakao

Kako je ispričala radnicima Centra za socijalni rad, devojčica je sve vreme ćutala iz straha za svoju budućnost i život u neizvesnosti, bez doma i porodice.

- Trpela je samo da bi imala dom i krov nad glavom i da se ne bi vratila u bedu iz koje je otišla. Plašila se ponovnog povratka u život pun nemaštine i samoće. Možda je baš takav život bio bolji izbor za nju nego ovaj pakao koji je proživljavala - navodi naš izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Šidjanka

20.01.2019 10:22

Zasto zasticeno lice i prezime?? Zasto štititi ovakve ljude?? PUNO ime, prezime, slika. Šid je mali, brzo ce se znati njegov identitet ali neka svi znaju ko je. Da u mišju rupu ne moze da se zavuce. I tamo neka se zna koliki je bolesnik. I pusten da se brani sa slobode??? E moja drzavo. Deca su nam sve, NJIH treba zastititi a ne ovakve. I tuzno je sto samo u vasem listu se pise o ovome. Ovo na naslovne strane. Sa sve njegovom slikom.

Odgovori 10 0
branka

20.01.2019 10:44

@Šidjanka - Znalo se odma koje.mirko mravik

Šidjanka

20.01.2019 11:34

@branka - @branka, ja stvarno nisam znala. Kao sto nece znati mnogo ljudi u Šidu i okolini. A treba da se zna. Na sva zvona razglasiti. TAKVIMA nije mesto medju civilizovanim ljudima i u blizini nase dece.

grgonca

20.01.2019 14:44

bravo pravosudje..i treba da sijuju vasue najmilije pa cemo videti onda dali ce te ga pustiti na slobodu indijanci jedni...