Evo šta će biti s Borivojem (60) koji je silovao rođenu sestru!

Autor: Republika

Hronika

19.01.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Kruševcu završilo je istragu protiv Borivoja S. (60) iz Donjeg Katuna kod Varvarina, koji je optužen da je novembra 2018. godine silovao rodenu sestru Boricu S. (65) u njegovoj kući.

Ilustracija

Istraga je, kako saznajemo, pokazala da je osumnjičeni počinio krivično delo u stanju neuračunljivoisti, pa je Višem javno tužilaštvo podnelo Višem sudu u Kruševcu predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.

Slučaj koji se dogodio u mentalno zaostaloj porodici je uznemirio javnost, tim pre što je žrtva napastvovanja rođena sestra osumnjičenog za koga je još 2017. godine izdato rešenje da je lišen stopostotne radne sposobnosti. Njegova sestra Borica je istrazi ispričala da je te noći pred kraj novembra prešla u deo kuće u kojoj živi brat, kako bi se ugrejala pošto kod nje nije radio šporet. Posvedočila je da je posle izvesnog vremena napadnuta. Ona je majka dvoje dece, koja su odrasla u Domu za nezbrinutu decu "Jefimija" u Kruševcu, a ima i unuke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading