Uhapšeni lopovi iz Beograda!

Autor: Republika

Hronika

19.01.2019

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su D.A. (1976) i M.T. (1986), obojica iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo, napad na službeno lice u vršenju dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Oni su osumnjičeni da su u petak oko 18:30, maskirani ušli u menjačnicu u Banatskom Karlovcu i uz pretnju pištoljem od radnika oduzeli 1.200 evra i oko 350.000 dinara, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu, saopštio je MUP.

Policijska patrola je na ulazu u Pančevo pokušala da zaustavi vozilo, marke "alfa romeo", u kojem su se nalazili osumnjičeni, ali se vozač oglušio o naredbu, a kada je potera okončana dvojica osumnjičenih izašla su iz zaustavljenog vozila i uperila pištolje u pravcu policijskih slušbenika. Policajac je potom jednom od osumnjičenih, koji je repetirao pištolj, uspeo da izbije oružje iz ruke i savlada ga, dok je drugi osumnjičeni pokušao da pobegne, ali su ga u blizini sustigle i savladale druge policijske patrole.

Pretresom osumnjičenih i vozila koje su koristili pronađena su dva pištolja, jedna bomba, pancir, dve radio stanice, bejzbol palica, municija različitog kalibra, kao i novac koji su protivpravno prisvojili iz menjačnice. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom Višem tužilaštvu u Pančevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading