Mladić (21) satima mrtav pijan i drogiran tukao i silovao baku (80): Evo koliko će da robija!

Autor: Republika

Hronika

25.01.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Đorđević (21), iz Zajčara, koji je zverski pretukao, pa dva pusta silovao svoju sugrađanku M. R. (80), proglašen je krivim i izrečena mu je jedinstvena prvostepena presuda od devet godina i šest meseci robije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Krivično veće Višeg suda u Zaječaru je Đorđeviću za silovanje odrezalo šest, a za razbojništvo još četiri godine zatvora. Nakon toga, izrečena mu je prvostepena presuda od devet godina i šest meseci robije.

Na glavnom pretresu Đorđević je priznao izvršenje ovog dela, ali je kazao da se ničega ne seća jer je, kako tvrdi, "tog dana bio pijan, pušio marihuanu, progutao šaku antidepresiva i uzeo ekstazi".

- Ničega se ne sećam. Znam samo da sam se ujutru probudio u svom krevetu i da sam bio krvav, u džepu sam pronašao zlatne minđuše, koje sam prodao u jednoj zlatari, nakon čega sam uhapšen – kazao je Đorđević.

Vezao je zavesom, pa je tukao i silovao

On se tereti da je 21. avgusta prošle godine, posle ponoći, upao u kuću M. R. Ženu je zavezao zavesom i tukao da bi mu ona kazala gde drži novac. Na kraju, nakon batinjanja koje trajalo oko dva časa, silovao je nesrećnu ženu, posle čega joj je iskidao minđuše sa ušiju, a iz novčanika ukrao par hiljada dinara.

- Priznao sam delo, nakon što su mi predočeni dokazi – kazao je Đorđević, koji je, najpre, negirao da je izvršio to delo.

– Ali, ja sam tog dana pio od devet ujutru do ponoći. Počeo sam sa rođakom, kod koga sam pio "čivas" i zajedno smo popili oko litar tog pića, posle čega sam ja, oko 20 časova, otišao u kafanu - branio se on.

On je izjavio da je u kafani pio crno vino i da je sve vreme pušio marihuanu. Kazao je da je i popio šest ili sedam tableta "ksalola" i "ekstazi", nakon čega se, kako je kazao, više ničega ne seća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading