TRAGIČNA SMRT U SNEGU KOD IVANJICE! Radoš (29) izašao po drva, pao i smrzao se!

Autor: informer.rs

Hronika

26.01.2019

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš Tomićević (29) iz sela Palibrčki Grob nedaleko od Ivanjice pronađen je u noći između četvrtka i petka mrtav u snegu nedaleko od svoje kuće.

Foto: facebook.com/Rados Tomicevic
Radoš Tomićević

Telo mladića zatekao je smrznuto u smetovima njegov stric, praktično pred kućnim pragom. Na lice mesta stigla je i ekipa Hitne pomoći, ali bilo je kasno da mu pomognu, već su samo konstatovali smrt.

Za sada nisu poznati detalji tragedije, zna se samo da nije reč o ubistvu. Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je Radoš patio od epilepsije i da je dobio napad kada je izašao iz kuće po drva. Šta se stvarno dogodilo, pokazaće najverovatnije obdukcija.

Živeo sa babom

Prema rečima našeg sagovornika koji je upućen u detalje ove tragedije, Radoša je pronašao stric, kome se mladić prethodno nije javljao na telefon.

- Mladić je živeo sa babom u kući u zaseoku Tomićevići u selu Palibrčki Grob. Stric, koji živi u blizini, zvao ga je telefonom u četvrtak uveče, ali se ovaj nije javljao. Krenuo je da ga traži i našao ga smrznutog u snegu. Nije bilo tragova nasilja i za sada je misterija šta se zaista desilo. Pričalo se da je Radoš imao epilepsiju, pa postoji teorija da je izašao po drva ili do toaleta, da je dobio napad, pao i onesvestio se u snegu. Tako je ležao satima, dok se nije smrzao - kaže naš sagovornik.

Studirao u Beogradu

Inače, Radoš je rodom iz Ivanjice, studirao je u Beogradu, ali se posle smrti oba roditelja vratio u rodni kraj, gde je živeo sa babom.

- Radoš je jedno vreme živeo u Beogradu, planirao je da tamo završi fakultet i nastavi da živi. Međutim, studije mu nisu krenule kako je zamislio, a u međuvremenu je ostao bez roditelja, pa se vratio da živi u selu. Bio je miran i povučen, svi u kraju su se šokirali kada su čuli da su ga našli smrznutog. Nije bio problematičan, ali nije se ni previše družio sa ljudima iz sela - kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.01.2019 14:53

Tuzna subina ovog decka brtic mu je mali umro a otac mu je ubio majku i otrovao se bas mi ga zao ..Sam je ostao baka ga odgajila..tuzna subina