Strašan epilog porodične svađe na Novom Beogradu: Devojka (17) isekla očuha, njemu srce otkazalo u bolnici

Autor: Republika

Hronika

27.01.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana D. (17) tokom svađe sa majkom potegla nož, pa isekla po ruci očuha Dejana R., koji je zgrabio sečivo. On je prevezen u bolnicu na ušivanje, ali mu je tamo otkazalo srce.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ilustracija

Tinejdžerka Ana D. (17) iz Novog Beograda u četvrtak je tokom svađe sa majkom potegla nož i posekla po ruci svog očuha Dejana R., koji je zatim, od stresa, umro od infarkta u bolnici! Protiv maloletnice je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici!

Udario pastorku?

Kako smo saznali od izvora iz istrage, neverovatna porodična drama odigrala se oko deset sati ujutro, u stanu u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

- Policiji je prijavljena buka i vriska iz stana. Kada je patrola stigla na lice mesta, zatekla je Dejana R., njegovu suprugu Biljanu D. i njenu maloletnu ćerku iz prvog braka. Dejan je imao povredu ruke, a na povrede se žalila i maloletnica - kaže naš sagovornik.

Prema izjavama aktera ove drame, majka i ćerka su se posvađale, što je umalo prešlo u fizički obračun, pa se umešao i očuh, da ih smiri.

- U jednom trenutku tinejdžerka je zgrabila nož i nasrnula na majku. Dejan je tad skočio i zgrabio sečivo, a pastorka ga je isekla tako što mu je otrgla nož iz ruke. Pretpostavlja se da je očuh tada najverovatnije rukom udario pastorku - navodi izvor za Informer. 

Zbog toga su, kaže on, angažovane dve ekipe Hitne pomoći. Jedna je u stanu zbrinula povređenog Dejana, dok je druga odvezla maloletnicu na pregled jer se žalila da ju je očuh povredio.

Međutim, desetak sati kasnije, Dejanu je usled velikog stresa ponovo pozlilo, pa je potražio pomoć u Urgentnom centru. Tamo je, nažalost, i pored svih napora lekara preminuo, najverovatnije od srčanog udara.

Policija je protiv Ane podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici i ona će biti saslušana pred tužiocem za maloletnike.

I ranije bilo svađa

Stanari zgrade u kojoj se odigrala drama čuli su za svađu i povređivanje u njihovom komšiluku, ali u petak niko nije znao da je Dejan prethodne večeri preminuo.

- Nemam pojma oko čega su se svađali. Shvatio sam da se nešto strašno desilo tek kada sam ispred ulaza u zgradu video policijska kola i dva saniteta. Posle sam, u prolazu, video malu Anu i njenu majku kako odlaze u pratnji policije. Kasnije, predveče, video sam i Dejana, čini mi se da je otišao negde taksijem. Nisam znao da je ubrzo posle toga umro u bolnici - ispričao nam je stanar ove zgrade.

On dodaje da su se i ranije iz Biljaninog i Dejanovog stana čule svađe, ali nikada ništa tako dramatično. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading