Stravična izjava ubice sa Zvezdare zaprepastila policiju! Ovo je razlog zbog koga je mladića ostavio u lokvi krvi

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

28.01.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je policija uhapsila N. Đ. koji se sumnjiči da je ubio Miloša Mileusnića (28) on je saslušan. Malo je reći da je policija ostala u šoku kada je čula razlog napada koji se dogodio na Zvezdari.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Miloš Mileusnić žrtva

Kako se saznaje, osumnjičeni je priznao ubistvo, a njegovo objašnjenje nateralo je sve prisutne da se naježe!

On je, naime, rekao da je čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, bio je nevozan ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije! 

 

 

Nesrećnog mladića Miloša M. nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod!

Da podsetimo, Miloš M. (28), student iz Čačka, ubijen je juče ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading