HOROR U SELU KOD LESKOVCA: Umro dok je kopao grob za rođaka

Autor: Tanjug

Hronika

18.08.2017

14:57 >> 15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopali grob za rođaka, a posle dva sata pogodila ih je još veća tragedija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Preminuo na groblju

Đemajl Đemajli (33) iz Podujeva preminuo je prekjuče na groblju u Dobratinu dok je kopao grob za svog rođaka koji je preminuo dva sata ranije. Đemajli je iznenada umro, naočigled trojice rođaka koji su bili s njim. 

Đemajlov brat Šakib kazao je da su svi u porodici šokirani.

- Najpre je preminuo naš rođak Sejdi Sejdiju i Đemajli je otišao da otkopa grob za njega. Rođaci su krenuli s njim da mu pomognu. Taman kad je završavao s kopanjem, moj brat se uhvatio za grudi i pao. Preminuo je u grobnici koju je kopao za drugog - kaže Šakib.

Rođaci koji su bili sa Đemajlom pokušali su da mu pomognu, pozvali su Hitnu pomoć, koja je brzo stigla do seoskog groblja u Dobratinu.

- Moj brat je tad već bio mrtav. Iznenada je preminuo, nije bio bolestan. Imao je srčani udar - rekao je Šakib.

U ovom selu svi su zanemeli zbog tragedije, i još ne mogu da veruju da šta se dogodilo. U istom danu izgubili su dvojicu komšija.

- Sejdi je dugo bolovao, pa smo i očekivali takav ishod. Zbog Đemajlove smrti smo svi iznenađeni jer se nije žalio na zdravstvene probleme. Ostali smo bez dobrih komšija - rekao je komšija Skender Arifi.

Porodica Đemajli odlučila je da Đemajla juče sahrani zajedno sa njegovim rođakom Sejdijem. Sahrani je prisustvovao veliki broj rođaka i prijatelja obe porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading