Progovorio otac ubice sa Zvezdare: Da su se u nekim drugim okolnostima sreli, verujem da bi bili dobri drugari

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

28.01.2019

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka Đurovića, koji je nasmrt izbo Miloša Mileusnića na Zvezdari, kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš i Neđeljko

- Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Poslednji put smo se videli u petak na njegov zahtev. Poslao mi je poruku da je u problemu - kaže potreseni otac.

- Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao. U poslednje vreme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku devojku - kaže uplakani otac.

- Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po celu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo - dodao je on.

 

 

On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

Otac Bojica Đurović kaže da je u šoku.

- Moj sin Neđeljko bio je osetljiv, nikada nije odobravao nasilje, nije voleo oružje. Verujem da je dečko iz Čačka bio dobar, ali i Neđa je bio dobrica. Da su se u nekim drugim okolnostima sreli, verujem da bi bili dobri drugari. S desetkom je završio FPN, zaposlio se i radio javne nabavke u firmi "Rio" u Kostolcu. U petak me je zvao i njegov direktor i on mi je rekao da se čudno ponaša i da hoće da da otkaz - kaže Bojica Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

28.01.2019 22:21

Hajde ne puštajte više ove monstruozne izjave. Kako ga nije sramota da stavlja mrtvog nedužno ubijenog momka u istu ravan sa zlikovcem koji ga je ubio.

Odgovori 14 1
Dona

29.01.2019 16:34

Eto on ne bi ni mrava zgazio...al zato čoveka ubiti ko od šale... Svaka čast ćale,dobro si ga vaspitao