Predsednik opštine Grocka zapomaže u zatvoru, evo šta mu fali

Autor: M. Ž. L. - T. M.

Hronika

29.01.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljub Simonović, predsednik opštine Grocka, osumnjičen da je naložio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, smešten je na prijemno odeljenje Okružnog zatvora i deli ćeliju s još jednim pritvorenikom.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragoljub Simonović

- Simonović nije pravio nikakve probleme i ponaša se primereno. Nije u posebnom režimu, a juče ga je posetila porodica - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Simonovićev branilac Ivica Vuković najavio je žalbu na određivanje pritvora i zahtev da se pritvor zameni blažom merom.

- Zdravstveno stanje mog branjenika je teško i mi ćemo priložiti svu zdravstvenu dokumentaciju. Simonović je operisan zbog karcinoma, potrebna mu je zdravstvena nega i poseban režim ishrane, što ne može da dobije u zatvoru. Vreme koje je proveo u policijskom pritvoru već je uticalo na njegovo stanje - kaže Vuković.

Podsetimo, osim Simonovića uhapšen je i policajac Vladimir M., koji je, kako se sumnja, angažovao ljude za paljenje novinareve kuće. 

Oči u oči s policajcem

Kako nezvanično saznajemo, u Okružnom zatvoru došlo je do neprijatnog susreta. Naime, u vreme posete došle su porodice uhapšenog policajca Vladimira M. i Simonovića. Čak su se i njih dvojica sreli, ali nije bilo nikakvog incidenta niti komunikacije među njima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading