Otkrivamo: Uskoro i treća optužnica za ubistvo Jelene Marjanović

Autor: Republika

Hronika

29.01.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Zorana Marjanovića (40) uskoro bi po treći put trebalo da bude podignuta optužnica zbog sumnje da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović (33), pevačicu "Granda", na nasipu u Borči. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što je nova tužiteljka Jelena Biorčević preuzela slučaj "Marjanović", otkriven je krunski dokaz, koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje!

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Koji je to  krunski dokaz koji potvrđuje da je Zoran u trenutku Jelenine smrti bio pored nje?

Zašto taj dokaz nije bio uvršten u spise predmeta, ni u optužnici do sada?

Koji je alibi Zorana Marjanovića?

Ko je nova tužiteljka u slučaju ubijene pevačice?

O ovom slučaju, kao i o tome zašto Mikija hapse u zadruzi, ali i tome kako je ubica sa Zvezdare nakon priznanja ipak negirao ubistvo, čitajte u sutrašnjem izdanju "Srpskog telegrafa" i na portalu "Republika".

Foto: Srpski telegraf
Izdanje "Srpskog telegrafa" za 30.01.2019. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mila

29.01.2019 20:52

Napadnuta u kući, bačena u kanal da se sakriju tragovi, autopsija se krila jer povrede glave su samo kamuflaža, unutrasnje povrede udarcima u telo se kriju, a onda kao nestala za vreme trcanja pored kanala.

Odgovori 10 0
Srna

30.01.2019 06:33

Neverovatno ? Ako je ova već pronašla neke propuste ,onda ona sto je unapređena treba otkaz da dobije!

Odgovori 11 0
Gradjanin

30.01.2019 10:13

Znaci i dalje se krije pravi ubica, onaj ciji je muski DNK pronadjen na telu ubijene pevacice a Koji ne pripada nikome iz porodice. I opet ce se optuziti muz i tako ce se sve opet odloziti do neudogled. Interesantno da se sada posle skoro tri godine pojavljuje neki novi svedok koji je video muza da je bio us nju za vreme ubistva. Pa gde je taj svedok bio do sada. Dalje, uporno nece da uvrste u istragu snimak kamere sa kuce Jahovica cija kamera je direktno bila okrenuta prema mestu gde je ova jadnica ubijena. Gledajuci ovaj slucaju i mnoge druge medju kojima je i onaj slucaju nestanka onog deteta u Mijailovcu za koji su optuzivali majku pa onda dok je ona bila u zatvoru bacili detetovu lobanju na mesto koje je policija vise puta pretrazivalia ostaje nam samo da se molimo Bogu da se ne nadjemo na putu nekom mocnom biznismena ili politicaru.

Mala55

31.01.2019 04:04

Dokle vise dokle Ostavite zenu da pociva u miru