Miroljub Petrović saslušan u policiji

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

29.01.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoprozvani iscelitelj Miroljub Petrović saslušan je u petak u policiji po nalogu Višeg tužilaštva u Leskovcu zbog optužbi Biljane Jovanović (32), koja je Petrovića okrivila za smrt brata Slavča Petrova (31).

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miroljub Petrović

Prema našim informacijama, izveštaj sa saslušanja potom je prosleđen Tužilaštvu, koje će odlučiti o daljim koracima.

Podsetimo, Jovanovićeva je ispričala da je njen brat preminuo 7. januara, nakon što se slepo pridržavao "saveta" Petrovića.

Kako je ona ispričala, Petrović im je tada rekao da ni slučajno ne idu lekaru kad je njenom bratu otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura biti bolje.

Kada je mladić nažalost preminuo, Petrović je svu krivicu svalio na porodicu.

Inače, u prilog Biljaninim tvrdanjama idu i imejl prepiske, koje su se pojavile u medijima.

 

Preti mu 12 godina robije

Ukoliko istraga pokaže da je smrt nastupila usled bavljenja nadrilekarstvom, Petrović bi mogao da završi na robiji od dve do 12 godina zatvora, objasnili su pravni stručnjaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ludwig

30.01.2019 10:04

Nije kriv! Onih nije zadrzavo da odu kod dr.a ida jeste samo koliko slucajeva ima gdeje medicina nesposobna da izleci a za nemarnost doktora da inegovorim pa niko nikome neodgovara asada stese ustremili na miroljuba kao daje on nezna sta uradio.Pacijentje imao rak na mozgu nezaboravite to I plus epilepsiju od medicine odpisan spas trazio jadan kao davljenik kojise hfata za slamku miroljub akoje pokuso tinturama nije uspeo isto kao ni medicina pa sta trebaga sada lincovati zbog toga sto toj sestri sadaje citav svet kriv stoje izgubila brata zalosnoje stacese ugasiose jedan mlad zivot a samo Bog zna zasto.Dase imeni tako nesto desi spas bi trazio kod MIROLJUBA nepitajuci za posledice a kojesu samo bosledice u zdrastvu dase najezi covek atra ce I uzase prace doktori.. Agospoda novinari bolje dase zabave I harangu da dignu protiv silni vidovnjaka kojice celu srbiju dovesti u rak bolest al staces kada to srbija voli vise veruje vidovnjacima nego zivom Bogu iro ne samo obican naeod puludeo za vidovnjake vec I poznata elita a o Bogu I nemare jedino se sete akose sete kadasy slave kai da Bogu treba nasa jela I pica kao daje Bog gladan I mimu trebamo dati jesti tesko srbiji kojim putem ide oslwoelije vidovnjaci a za Boga ine mari. Samo da pdsetim,srpska vanga, srpski nostradamus, tarabici itd.a preko tv.dainegovorim to ubiva Srbiju tiho ali sigurno a ne petrovic kojise bori daje izleci od take kuge kao stosu srpski vidoviti aniko dase piya od gospode novinara odkuda njima ta moc od Boga sigirno ne jer Bog nije dao coveku moc da predvidi buducnost nji treba pohasiti I ustaim zatvoriti a necoveku kojije nosijo ijos nosi vest Boziju a ne vest đavolsku kao srpski vidovnjaci I izceljitelji ali stacese to Srbija voli ireudiose đavo preko novinare da srusi miroljuba I srusijoga ali nadamse da Bogcega opet podici. Agospodji kojoje brat umro porucujem da nedira puno u Miroljuba I daje djavo nebuni protiv njega jer njenog brata Bog je dao I Bog gaje I uzeo daje bila volja njegova zivbi bio Bog je I zna sta radi .