Brutalno je pretukao: "Ubica sa Tvitera" ima zabranu prilaska rođenoj majci?!

Autor: blic.rs

Hronika

30.01.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neđeljko Đurović, koji je uhapšen zbog sumnje da je na smrt izbo Miloša Mileusnića u nedelju ujutru, od ranije je poznat policiji. Njemu je ranije bila izrečena zabrana prilaska, i to zato što je pretukao rođenu majku!

RepublikaFoto: instagram.com/djurovic_nedjeljko
Neđeljko Đurović

Vest da je zbog ubistva u Dimitrija Tucovića uhapšen Neđeljko Đurović koji je odmah priznao zločin i to navodeći lično nezadovoljstvo kao motiv, šokirala je Srbiju. Zaprepašćeni su bili svi koji poznaju preminulog Mileusnića, ali ne i oni koji znaju Đurovića.

Naime, kada je reč o Neđeljku, ispostavilo se da on ipak ima kriminalnu prošlost. On je, naime, od ranije poznat policiji u Požarevcu i to zbog nasilničkog ponašanja i nasilja u porodici. Neđeljko je nedavno pretukao svoju majku!

 

 

- Zabrana prilaska rođenoj majci izrečena mu je nakon što ju je Đurović pretukao. Ta zabrana bila je na snazi kada je došlo do ubistva u Dimitrija Tucovića. On je, navodno, i u svom gradu poznat po nasilničkom ponašanju - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading