Uhapšena 3 dilera iz Niša

Autor: Republika

Hronika

30.01.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila su K.J. (55) iz Niša jer je kod osumnjičenog, u ručnoj torbici, pronašla paket sa 224 grama marihuane, a u njegovom stanu bočicu sa 10 mililitara tečnosti nalik na ulje kanabisa i dve vagice za precizna merenja.

RepublikaFoto: pixabay.com

- On se tereti za neovlašćenu proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sumnja se da pronađena droga potiče sa prostora Severne Makedonije - navode u policiji.

K.J. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu, prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

U drugom slučaju za isto krivično delo uhapšeni su su M.J. (29) i I.S. (34) iz Niša.

- Policija je u vozilu kojim je upravljao M.J. pronašla paket sa oko pet grama heroina, dok je u stanu I.S. pronađen paketić sa manjom količinom marihuane, a u njegovom automobilu i vagica za precizna merenja. Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji u Nišu - rekli su u policiji.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading