Radnici banke ni slutili nisu da u rukama imaju ubicu

Autor: M. Ž. Lazić - N. Remenjak

Hronika

31.01.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubrzo pošto je iskasapio studenta Miloša Mileusnića (24) ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u nedelju 27. januara, Neđeljko Đurović (28) otišao je do Poštanske štedionice u Ulici kraljice Marije, gde je došao u sukob sa radnicima obezbeđenja. Oni su uspeli da ga savladaju i pozovu policiju, a tek kasnije su na vestima shvatili sa kim su zapravo imali posla!

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Belić: Nikome nije svejedno kada mu se put ukrsti s takvim čovekom

Pričao nepovezano

- Mladić je ušao pre radnog vremena u prostorije banke i zatražio da ode u toalet. Naša dva radnika su ga presrela na samim vratima i objasnila mu da ne može ovde da se "olakša" i uputila ga na javni toalet. On je tada postao agresivan, ali su naši ljudi uspeli da ga savladaju i odmah su pozvali policiju. Slučaj su mi odmah prijavili, a ubrzo je došla i policija koja mu je stavila lisice na ruke i mi smo tu s njim završili - rekao je za Srpski telegraf Siniša Belić, direktor logistike Poštanske štedionica, koji je, između ostalog, zadužen i za obezbeđenje.

Kako nezvanično saznajemo, Đurović je pričao nepovezano i delovao je kao da je pod dejstvom nekih supstanci. Prilikom intervencije radnika obezbeđenja niko nije povređen, a kod Đurovića nije pronađeno oružje kojim je ubio Mileusnića.

Belić: Nikome nije svejedno kada mu se put ukrsti sa takvim čovekom

Foto: Printskrin
Neđeljko Đurović

- Tek kasnije na vestima smo saznali o kome se zapravo radi i svi smo bili šokirani. Nikome nije svejedno kada mu se put ukrsti sa takvim čovekom. Bogu hvala, sve je prošlo bez težih posledica, a ceo događaj su snimile i kamere - kaže Belić.

Pustili ga iz policije

Interesantno je da ni policajci u tom trenutku nisu znali s kim su imali posla, te je on posle saslušanja u policiji pušten na slobodu. Tek kasnije su ga inspektori identifikovali kao osumnjičenog za surovo ubistvo u Dimitrija Tucovića i uhapsili ga.

Komšije u šoku: Kome smo mi govorili dobar dan

Komšije Đurovića i dalje su u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Još sam zapanjen koga sam sretao u hodniku i kome sam govorio dobar dan. Nije delovao opasno niti u stanju da tako nešto uradi. Ja izgledam opasnije nego on. Nikada nije bilo nikakvih incidenata s njim, čak ni glasnu muziku nije puštao. Nikada mu policija nije dolazila na vrata niti sam primetio da se kod njega okuplja neko sumnjivo društvo. Pošto sam shvatio da je on ubica, prvo što mi je palo na pamet je da je mogao možda mene da ubije - rekao nam je jedan od njih.

Advokat: Neđeljko ne zna šta ga je snašlo

Advokat Jovan Stanojević, koji zastupa Đurovića, kaže za Srpski telegraf da njegov klijent i dalje tvrdi da nema veze s zločinom.

- Na saslušanju se ponašao kao da mu se ceo svet srušio pošto ne zna kako se zatekao u svemu ovome jer nema veze s ubistvom - kaže on.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Miloš Mileusnić

Miloševa devojka već sahranila jednog dečka

Miloševa devojka Katarina već je jednom prošla kroz pakao u kome se sad nalazi. Njoj je, navodno, pre dve godine u jednom obračunu u Čačku ubijen dečko s kojim se tada zabavljala. Katarina je prvi nasilni gubitak dečka veoma teško podnela. Kada se oporavila od te tragedije, upoznala je Miloša i počeli su da se zabavljaju. On joj je bio velika podrška.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading