Nema snage, ne pratim istragu: Monstrum sa Zvezdare mu je ubio sina, a ovo su reči neutešnog oca

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

02.02.2019

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest dana nakon brutalnog ubistva studenta Miloša Mileusnića (25), na beogradskoj Zvezdari, kog je nožem nasmrt izbo Požarevljanin Neđeljko Đurović (28), Milošev otac Goran i dalje je u šoku: ne čita novine, nema snage da priča, ne prati istragu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ubijeni Miloš i Neđeljko

Tako je rekao juče u kratkom razgovoru za "Blic".

- Zaista me ne zanima istraga. Meni sina ništa ne može da vrati. Nemam snage da pričam. A novine ne čitam niti ih pratim da bih znao šta se dešava - rekao je Milošev otac, i dodao da "više ne može da priča".

Goran je, kako je ranije "Blicu" ispričala njegova majka Sofija, u četvrtak trebalo da sačeka sina, studenta menadžmenta iz Beograda, i planirali su da krenu na zimovanje u Francusku.

SMIRIO SE U PRITVORU

Osumnjičenog Neđeljko Đurovića u sredu, kada su se u Čačku roditelji Violeta i Goran, sestra Aleksandra, ali i brojni prijatelji opraštali od njegove žrtve Miloša Mileusnića, posetio je otac Bojica.

Prema saznanjima "Blica", Neđeljko u pritvoru ne pravi nikakve probleme i poštuje pravila. Prilikom hapšenja se, inače, ponašao čudno - bio je nasmejan i opušten kao da nije upravo počinio stravičan zločin.

Njihove planove, međutim, bez ikakvog razloga prekinuo je Neđeljko Đurović, koji je, kako se veruje, nožem izbo Miloša ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, u kojoj je mladi Čačanin živeo sa cimerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading