Bolesno! Otac monstruma sa Zvezdare preti novinarima: Videćete šta će vam se desiti!

Autor: Republika

Hronika

03.02.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Neđeljka Đurovića (28), osumnjičenog za zversko ubistvo studenta Miloša Mileusnića na Zvezdari, poručio je redakciji jednog lista "da dobro ureže u sećanje njegovo poreklo".

RepublikaFoto: instagram.com/Nedjeljko Djurovic
Neđeljko Đurović

- Poreklom sam sa Cetinja! Dobro to zapamtite! Videćete šta će da vam se desi! Bićete gonjeni zbog svih laži koje ste uputili na račun mog sina! Vi ste nenormalni!

Ove pretnje je novinarima jednog beogradskog lista uputio Bojica Đurović, otac Neđeljka Đurovića (28), osumnjičenog za zversko i hladnokrvno ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24), kog je iz čista mira iskasapio nožem u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari.

Ogorčeni Đurović, koji je očigledno i dalje nesvestan težine zločina koji je počinio njegov sin, smatra da su novinari ti koji se igraju životom njegovog sina. On je zaposlenima u redakciji poručio "da dobro urežu u sećanje njegovo poreklo", što nameće utisak, ali i zaključak, da Bojica Đurović nije spreman samo na verbalni napad.

- Žao mi je momka koji je ubijen, ali vi se sve vreme igrate životom jednog malog dečaka! Ali, dobro, lako ćemo sve to rešiti. Videćete za ono što ste mu uradili i za sve laži koje ste napisali. Vi, bre, niste normalni! Slobodno pišite šta hoćete! - nizao je pretnje na račun novinara Đurović, očigledno zaboravljajući na krvavu i svirepu igru sa životom drugog dečaka, a koju je poveo njegov sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading