(VIDEO) TEŽAK LANČANI SUDAR NA DEDINJU: Voditeljki Dei Đurđević autobus otkinuo ruku!

Autor: Republika

Hronika

07.02.2019

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović" jutros u 6 došlo je do teške saobraćajne nesreće, odnosno lančanog sudara dva autobusa i tri automobila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dea Đurđević

Prema prvim informacijama, mlada voditeljka TV Pink Dea Đurđević (28), koja je teško povređena u ovoj nesreći, ostala je bez ruke na licu mesta, prenosi TV Prva.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 6 časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu. 

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom su u njih udarila dva autobusa, pa još nekoliko vozila. 

Naime, kada je došlo do prvog sudara putničkih vozila, voditeljka i drugi vozač su izašli da utvrde štetu, i tada je autobus naleteo na Đurđevićevu i doslovno je "pokupio" na trotoaru. 

 

Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to se nije dogodilo već je bez nje ostala kada je udario autobus.

Dea je hitno prevezena na VMA, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

Intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Tri osobe sa težim povredama prevezene su na VMA. Razlog udesa je najverovatnije proklizavanje.

Profesor Darko Mirković sa VMA rekao je da je primljeno troje povređenih, od kojih dvoje sa teškim povredama. Žena koja se nalazi na intenzivnoj nezi ima teške povrede ekstremiteta.

Kako tvrde očevici i učesnici nesreće, voda zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu koja je potom poledila. Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom. Zastoj u blizini KBC "Dragiša Mišović" traje već nekoliko sati.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Sajt - Zvanični kanal
Mesto nesreće

Kako su potvrdili u Hitnoj pomoći nesreća se dogodila jutros oko 6 sati i ima više povređenih osoba.

- U 6 i 17 dobili smo poziv da je došlo do sudara dva autobusa i više automobila. Dve osobe su povređene. Žena stara oko 30 godina je teže povređena, dok je muškarac star oko 50 godina lakše povređen - rekli su iz iz Hitne pomoći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

07.02.2019 07:32

Dokle vise sa ovakvom voznjom GSP vozaca? Dokle vise????????????????????