Popović Ivković: Uhapšeni napadači na "Prajd info centar"

Autor: Republika

Hronika

09.02.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je da je policija, brzom i efikasnom akcijom, identifikovala i privela četiri osobe nakon sinoćnjeg napada na prostorije "Prajd info centra" u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

- Ovo je još jedan pokazatelj dobrog i profesionalnog postupanja policije koja je za manje od pola sata pronašla vinovnike incidenta i privela ih u policiju. O svemu je odmah obavešteno i nadležno tužilaštvo - rekla je Popović Ivković.

Popović Ivković najoštrije osuđuje napad na prostorije "Prajd info centra", ali i bilo kakav oblik nasilja u društvu, pogotovo prema pripadnicima manjinskih grupa.

- Ovakvo ponašanje nećemo tolerisati. Podsećam da u policiji postoje kontakt osobe koje su zadužene za komunikaciju sa LGBT zajednicom, između ostalog, i zbog što efikasnijeg i bržeg postupanja u ovakvim i sličnim situacijama - ističe Popović Ivković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading