(VIDEO) Pojavio se snimak stravičnog napada na vaterpoliste!

Autor: Republika

Hronika

10.02.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među trojicom muškaraca koje je policija u nedelju privela zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi je i sin poznatog fudbalskog trenera iz Splita, saznaje "Slobodna Dalmacija".

Kako navodi isti izvor neimenovani sin fudbalskog trenera radi kao konobar u kafiću na Rivi te je policiji polazišna tačka za njegovo privođenje bila sumnja da je on pozvao ostale napadače kada su vaterpolisti seli na piće. Upravo stoga mu je oduzet mobilni i zatražen nalog za pregled komunikacije na njemu.

Pored fotografija pojavio se i snimak na kom se može videti kako hrvatski huligani sa metalnim šipkama jure vaterpoliste Zvezde po splitskoj rivi. 

Osim sina fudbalskog trenera, na ispitivanje su dovedena još dvojica koji se dovode u vezu s napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i ukradeni dres, kako je to saopštila Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Napadnuti su vaterpolisti Aleksandro Kralj, koji se većih batina spasao skokom u more iz kojeg je izašao tek nakon što je skinuo trenerku sa obeležjima kluba, te Dušan Vasić i Miloš Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading