Treća žrtva monstruoznog prevaranta Miroljuba: "Lečio" ženu obolelu od raka, pa joj se stanje pogoršalo!

Autor: blic.rs

Hronika

11.02.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Kremić, bratanica Zage Krstić, kaže da je njenoj tetki u decembru dijagnostikovan tumor na jetri, dodajući da do tada nije imala simptome, te da joj je rečeno da je "rak već metastazirao".

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Miroljub Petrović

Pošto je Zaga izašla iz bolnice, Tanja i njen brat hteli su da čuju mišljenje i Miroljuba Petrovića, pa su mu se obratili putem mejla na njegov CPS centar i priložili mu tetkine rezultate.

On im je na to odgovorio da su "lekari debili".

- Lekari su debili. Prenesi joj sledeći program ozdravljenja - napisao im je Miroljub u odgovoru i preporučio da naruče "njihov paket sirove hrane za jednu ili više sedmica", ostavljajući link svog Instituta.

- Kod lekara vam ne preporučujem da idete, jer će vas isprepadati i navući na štetne lekove i terapije. Ako baš hoćete da radite analize, otiđite u privatnu laboratoriju koja ne zna istoriju vaše bolesti. Dovoljno je da uradite analize krvi jednom mesečno - stoji u Petrovićevom odgovoru.

Kada mu je rečeno da su metastaze na kostima, rekao je Tanji Kremić da "papir na kom to piše baci u đubre", jer on, kako je rekao, garantuje da će tetka ozdraviti.

Nakon tri nedelje, koliko je Zaga provela isključivo na sokovima, čajevima i biljnim preparatima po uputstvu Miroljuba Petrovića, njeno zdravstveno stanje se pogoršalo.

Tanja navodi da je "tetka počela da povraća, odbija hranu i da ima crnu stolicu".

- Kontaktirali smo Miroljuba koji je tada rekao: Pa šta čekate, vodite je u Hitnu pomoć. Iako je pre toga rekao da nikako ne idemo kod lekara - navodi Tanja Kremić.

Zaga Krstić je hitno smeštena u bolnicu i urađeni su joj markeri tumora. Kada su u decembru, pre Petrovićeve terapije rađeni bili su 1.000, a sada 5.000.

Podsetimo, od posledica Petrovićevog "lečenja" preminuli su Slavčo Petrov i Marijan Batovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading