DA SRCE PUKNE! Dečak u pismu otkrio zašto se ubio i poručio roditeljima: Nadam se da će vam buduća beba BITI BOLJA!

Autor: blic.rs

Hronika

12.02.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaestogodišnji dečak iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je juče samoubistvo pucajući sebi u usta iz očevog pištolja. Pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima, kao i 15 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Dečak, koji je bio na samom početku života, je u pismu napisao da se na ovaj užasan korak odlučio jer nije mogao više da "podnese kritike zbog loših ocena".

Šta se tačno dešavalo u glavi i duši dvanaestogodišnjaka, pa se odlučio na tako stravičan korak, verovatno nikada neće biti sasvim jasno. Međutim, u oproštajnom pismu dečak je, prema nezvaničnim saznanjima, napisao jako potresne reči:

- Ne mogu više da podnesem kritike zbog loših ocena. Sada više nećete imati koga da kritikujete... - napisao je dvanaestogodišnjak.

U pismu je naveo i da se nada da će dete koje će njegova majka uskoro roditi "biti bolje nego on".

- Nadam se da će vas on usrećiti i da će biti bolji nego ja - napisao je ovaj đak šestog razreda osnovne škole u oproštajnom pismu, a potom je dodao:

- Nemam ništa više da vam ostavim, sem ušteđevine od 15 evra.

Dvanaestogodišnjak se ubio pucajući sebi u usta iz očevog pištolja. Ova nezapamćena tragedija dogodila se u porodičnoj kući na jugu Srbije, a otkrivena je kada je porodica pronašla dečakovo telo i pozvala lokalni Dom zdravlja da traži pomoć.

Lekari su brzo stigli na lice mesta, međutim nisu mogli da urade ništa osim da konstatuju smrt deteta.

Pored dečakovog beživotnog tela pronađeni su 15 evra i oproštajno pismo.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak se ubio pištoljem svog oca. Oružje je bilo zaključano u jednoj fioci, a on ju je obio i uzeo pištolj.

Dečakova majka, koja je trudna, u vreme tragedije bila je kod komšija, dok je otac bio u nabavci drva. Kako saznajemo, otac preminulog dečaka inače bavi se teškim fizičkim poslom. Dečak ima i mlađu sestru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading