Umesto slavlja oplakuju sina! Ovo su roditelji čiji se sin ubio i zavio porodicu Marković u crno

Autor:

Hronika

13.02.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kući Markovića zavladao je muk, a nesrećni roditelji Siniša i Sandra, kojima za dva meseca stiže prinova, umesto da pripremaju slavlje, oplakuju najstarije dete koje se ubilo u porodičnoj kući.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Marković
Roditelji čiji se sin ubio

Tragedija, kakva se u ovom delu Srbije ne pamti, dogodila se u ponedeljak, 11. februara oko 18 sati u porodičnoj kući Markovića. Lekari nisu mogli ništa da učine, jer dečak nije davao znake života. 

Bez obzira na to koliko puta budu pročitali oproštajno pismo roditeljima neće biti jasno zašto je Nikola odlučio da okonča život, jer svi pričaju da nije bilo nijednog racionalnog razloga za tako nešto.

Nikola, učenik šestog razreda Osnovne škole "Radovan Kovačević" u Medveđi, u oproštajnom psimu koje je nađeno pored njegovog beživotnog tela, napisao je da više ne može da podnese kritike.  

 

 

- Ne mogu više da podnesem kritike zbog loših ocena. Sada više nećete imati koga da kritikujete... Nadam se da će vas on usrećiti i da će biti bolji nego ja. Nemam ništa više da vam ostavim, sem ušteđevine od 15 evra - napisao je dvanaestogodišnji dečak.

Uz oproštajno pismo roditeljima je ostavio i svoju ušteđevinu. 

Poštolj kojim se ubio pripada njegovom ocu Siniši, i on za ovo oružje ima dozvolu. Dečak je inače razbio vrata od komode u kojoj se pištolj nalazio.  

Tragedijom su zatečene i komšije, koje za Markoviće imaju samo reči hvale, porodica, Nikolini drugovi iz škole, nastavnici...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading