I DALJE NA INTENZIVNOJ NEZI: Mladen otkrio nove detalje o Deinom stanju

Autor: Republika

Hronika

17.02.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Mijatović izneo je nove detalje o zdravstvenom stanju svoje devojke Dee Đurđević.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Mladen MIjatović

Ona se i dalje nalazi na VMA gde se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, gde je mogla da ostane bez ruke.

- Kako doktori kažu, Dea se nalazi i dalje u na intenzivnoj nezi u šok sobi na VMA, tamo ima svu potrebnu negu i pažnju osoblja VMA. Nisu joj dozvoljene nikakve posete, a i epidemija je prisutna. Nema komunikaciju sa spoljnim svetom, nema televiziju, telefon, prema njoj se ophode kao prema svakom drugom pacijentu - rekao je Mladen i dodao da je lekar koji joj je radio operaciju sve vreme uz nju:

- Marko koji je radio operaciju 7. februara je obilazi svakodnevno. Sve što je medicinski potrebno je po planu onako kako je i predviđeno, očekujemo da oporavak bude što pre okončan i da se Dea vrati na male ekrane.

Dein verenik je objasnio da je ona veoma pozitivnog duha.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Mesto nesreće

- Jaka je, psihički stabilna, pozitivne energije... Trudi se da pomogne lekarima, medicinskim sestrama koje brinu o njoj i svim ostalima. Iskazuje veliku zahvalnost svima koji su joj uputili podršku, vedrog je duha, to znamo mi koji radimo sa njom - izjavio je on u jutarnjem programu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading