(FOTO) Stravična eksplozija na Zvezdarii: U kafić upala tri muškarca - jednom izgorele ruke, drugom leđa i stomak...

Autor: N. R.

Hronika

21.02.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam osoba je povređeno, od kojih tri teže, nakon eksplozije plinske boce koja se dogodila na Zvezdari sinoć oko 18.30 časova u stanu u suturenu u Ulici Milana Rakića 22.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mesto eksplozije

- U momentu kada se desila eksplozija ceo lokal se zatresao - priseća se za Srpski telegraf Vujadin Radović, radnik kafića koji se nalazi nedaleko od zgrade u kojoj je eksplodirala plinska boca, a koji je povređenima prvi ukazao pomoć.

- U kafić je uleteo mladić kome je cela glava bila u krvi, koja je kapala po lokalu. On je bio na ulaznim vratima zgrade, a rane na glavi mu je nanelo staklo koje se rasprsnulo pred njim - kaže Radović.

Posle samo nekoliko minuta na vratima kafića pojavio se drugi mladić kome su izgorele ruke i kosa, inače stanar stana u kome je eksplodirala plinska boca. Na sreću, majka sa kojom u njemu živi u trenutku eksplozije je bila odsutna.

- Prizor je bio jeziv! Kao da ni to nije dovoljno, na kraju je došao čovek kome su leđa i stomak izgoreli i koji je bio najbliži plinskoj boci. Hitna pomoć je ubrzo stigla i sve troje su prevezeni na VMA - završava Radović.

Ostalih četvoro je pregledano i poslati su na kućno lečenje.

Vatrogasci su lokalizovali i ugasili požar, dok je policija obavila uviđaj. Osim stana u suturenu koji je u potpunosti razoren, uništeno je još pet stanova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading