Čovek me umalo ubi, a ja ne znam ni zašto! Slaviša Bigović iz čista mira pretučen na ulici

Autor: S. R.

Hronika

22.02.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Bigović (40) iz Prokuplja umalo je stradao kada ga je u četvrtak oko 18.20 na ulici napala njemu nepoznata osoba iz čista mira. Da se posle nekog vremena nije pojavio saobraćajni policajac, Bigović kaže da bi ga napadač sigurno ubio, a da ne zna ni zašto!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Krenuo sam iz stana da primim injekciju u Dom zdravlja i, kada sam bio kod ulaza u Osnovnu školu "9. oktobar", primetio sam da neki meni nepoznat čovek ide iza mene. Okrenuo sam se i nastavio dalje, a i on je nastavio da ide za mnom. Opet sam se okrenuo i pitao ga u čemu je problem, a on je počeo da me udara i oborio me je na zemlju - počinje svoju priču Bigović, koji je srčani bolesnik.

Kako kaže, napadač koji je mlađi od njega udarao ga je nasred ulice, tako da su neke žene koje su prolazile počele da vrište.

- Uopšte nisam znao šta me je snašlo. I ja sam počeo da zapomažem i on je malo ustuknuo. Tada sam ustao i prešao ulicu, ušao u pekaru, a on je pojurio za mnom i napao me u pekari pred radnicima. Tada se pojavio saobraćajni policajac. Da nije bilo njega, sigurno bi me ubio - priča nam Bigović.

On tvrdi da napadača zbog kojeg je završio na ušivanju u bolnici u životu nije video.

- I pred policajcima u stanici je kidisao na mene. Plašim se za svoj život i siguran sam da je rešio da me ubije, a što je najgore, ne znam zašto. Ovim ulicama više čovek ne može na miru ni da prođe - završava vidno uznemiren Bigović, koga smo zatekli ispred policijske stanice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading