Ubistvo u ukletoj ulici: Ruzveltovom i ranije tekla krv, današnji zločin još jedan u nizu

Autor:

Hronika

22.02.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Predrag Đurđev ubio je danas po podne u sedištu ovog preduzeća u Ruzveltovoj ulici predsednika AMSS Mirka Butuliju (43), a potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nebojša Stojilković (30) u martu prošle godine ubio kolegu, policija iznosi telo preminulog

- Naime, Đurđev je od direktora koji je zadužen za izdavanje članskih karata AMSS zatražio da mu da 50 karata, koje će on podeliti svojim prijateljima. Nakon što je ovaj to odbio, Đurđev je besan uleteo u kancelariju kod Butulije i ponovo zatražio kartice. Direktor AMSS ga je odbio, Đurđev je iz pojasa izvukao pištolj i pucao u Butuliju - kaže naš sagovornik.

Butulija je iza sebe ostavio porodicu i četvoro dece, a policija utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim zločinom.

Inače ovo nije prvi put da se u Ruzveltovoj ulici u Beogradu dešavaju ovakvi zločini. Naime, pre nepunih godinu dana, 12. marta 2018, programer Nebojša Stojilković (30) upao je naoružan u firmu u ovoj ulici, u kojoj je samo nedelju dana ranije dobio otkaz, i hicima iz pištolja ubio jednog kolegu, drugog ranio, dok se treći spasao skočivši kroz prozor sa drugog sprata.

Stojiljković je ubrzo nakon krvavog pira otišao u svoj stan, gde se razneo plinskom bocom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading