Mora da je Đurđevu nešto "kvrcnulo u glavi": Zaposleni tvrde da ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije u AMSS

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

23.02.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bili su u dobrim odnosima, svima se činilo da su prijatelji. Koliko znamo, išli su i na zajedničke večere, družili se i van posla. Do sada nisu imali sukobe za koje se na poslu znalo. Šta se juče desilo nikome nije jasno. Ostali smo u šoku." Ovako govori jedan od zaposlenih u Auto-moto savezu Srbije (AMSS) u čijim prostorijama je juče sekretar Predrag Đurđev hicima iz pištolja usmrtio direktora Mirka Butuliju, a potom sebi oduzeo život.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ/D.KUJUNDŽIĆ
Predrag Đurđev i Mirko Butulija

- Sve je izgledalo normalno, niko nije očekivao da će se bilo šta desiti. Očigledno je Đurđevu nešto "kvrcnulo u glavi" kad je ovako nešto uradio - pričaju zaposleni u AMSS.

Šta je uzrok sukoba koji je doveo do tragičnog ishoda i odneo dva života nikome nije jasno, jer kako uz ustezanje navode oni koji su poznavali preminule, niko nije očekivao ovakav dogadaj, budući da su i direktor i sekretar prema njihovim rečima bili "ljudi na mestu".

- Uvek su bili prijatni, pre svega normalni ljudi. Ni u kakvom ludilu ne bi pomislio da se ovako nešto može destiti. Tužno - ispričao je kroz suze jedan od radnika koji se juče našao u zgradi AMSS.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Podsećamo, do sukoba koji je eskalirao smrtnim ishodom je došlo kada je Đurđev ušao u kancelariju Butulije u prostorijama AMSS-a u Ruzveltovoj ulici, ispalio 5 metaka, nakon čega je pokušao da pobegne na jedan od gornjih spatova.

Shvativši da nema gde ušao je u svoju kancelariju i sebi presudio. Butulija je nakon ranjavanja privatnim kolima prebačen u Urgentni centar gde je podlegao povredama.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Ovde se sve odigralo: Prostorije AMSS u Ruzveltovoj ulici

Nesreći je prisustvovala i sekretarica koja je kada je videla šta se dešava iskočila kroz prozor kancelarije koja se nalazi u prizemlju.

- Ništa nismo čuli, ali smo videli ženu koja po ovom hladnom vremenu trči bez bilo kakve jakne. Delovala je uplašeno - rekao je za "Blic" radnik jednog od obližnjih kioska.

Sekretarica je prilikom skoka zadobila lakše povrede nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Tela Đurdeva i Butuilje su nakon forenzičkog uviđaja iznesena iz zgrade gde su bili zaposleni i gde se sve ovo i odigralo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading