Nastavljeno saslušanje svedoka u slučaju "ubica sa Tvitera": Ovo su najnovija saznanja

Autor: novosti.rs

Hronika

25.02.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u četvrtak je, u svojstvu oštećenog, saslušan otac Miloša Mileusnića (24), studenta iz Čačka za čije se ubistvo sumnjiči Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca. Već sledećeg dana saslušani su i prvi svedoci.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Mileusnić i Đurović

Milošev otac je pred sudom izjavio da nema nikakva saznanja o tom događaju niti su mu poznate okolnosti pod kojima se on desio.

On se u četvrtak pred tužiocem izjasnio da se pridružuje krivičnom gonjenju osumnjičenog, a istakao je i imovinsko-pravni zahtev, odnosno zahtev za dobijanje odštete koja će na red doći eventualno nakon pravosnažnosti presude.

Branilac osumnjičenog, požarevački advokat Jovan Stanojević, koji se prethodnog vikenda upoznao sa dokaznim materijalom, kaže da dopuna ovog materijala još uvek nije stigla.

- Očekivali smo da nam se dostave i rezultati DNK analize, nalazi obdukcije i snimci nadzorne kamere, ali do toga do danas nije došlo - rekao je Stanojević.

Među svedocima saslušanim u petak našao se bračni par koji je pronašao telo ubijenog Mileusnića u dvorištu stambene zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20. Prema rečima advokata osumnjičenog Jovana Stanojevića, oni "niti su videli šta se desilo, niti su nekoga zatekli u blizini".

- Zakazano je i svedočenje devojke pokojnog Miloša, kao i devojke mog branjenika - rekao je Stanojević  i dodao da rezultate DNK analize i nalaze sa obdukcije još nije dobio, ali jeste snimke nadzornih kamera.

Prema njegovim rečima, nijedan snimak ne pokriva samo mesto događaja, niti se na bilo kojem od njih vidi njegov branjenik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading