(ŠOKANTAN VIDEO) POGLEDAO SMRTI U OČI: Voz udario u automobil na pružnom prelazu u Mladenovcu i razneo mu prednji deo!

Autor: Republika

Hronika

26.02.2019

14:15 >> 14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pružnom prelazu u Mladenovcu vozač automobila je samo pukom srećom izbegao sigurnu smrt pošto se sudario sa vozom koji u punoj brzini prošao prugom dok je rampa bila podignuta, a semafor prekriven crnom kesom.

Stravična nesreća koja se desila krajem decembra u Donjem Međurovu kada je u sudaru voza i auobusa poginulo sedam putnika, a 32 teže i lakše povređeno, izgleda da nije dovoljna opomena za vozače.

Društvenim mrežama sada kruži ovaj još jedan snimak sa pružnog prelaza u Mladenovcu u kojem je vozač ovaj put imao sreće, ali za dlaku.

Ovaj poslednji slučaj za koji je javnost saznala dogodio se 21. februara, a na snimku se vidi podignuta rampa koja je očigledno u kvaru. Semafor koji signalizira da li je rampa podignuta prekriven je crnom kesom što bi trebalo da označi da rampa ne radi i da vozač mora da stane i proveri da li ide voz.

Na snimku se vidi kako vozač prilazi pružnom prelazu, očigledno očekujući da je sve u redu pošto je rampa podignuta, ali ne obraća pažnju na prekriven semafor, kao ni na znak stop, već kreće da pređe prugu.

U tom trenutku u punoj brzini nailazi voz i udara u automobil. Srećom samo u njegov prednji deo, pa je vozač ostao živ i nepovređen, ali prilično potresen i u neverici šta se dogodilo. Na snimku se vidi i meštanka koja prolazi i ne izgleda previše iznenađeno, sležući ramenima dok se čovek krsti kako je uspeo da ostane živ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading