Umrla još jedna štićenica Doma za ometene u razvoju, ovo je UŽASAVAJUĆI uzrok smrti!

Autor:

Hronika

27.02.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U roku od mesec dana preminula su čak tri štićenika Doma za lica ometena u razvoju kod Blaca, ista situacija se sada dogodila u Domu u Tutinu kada je preminula štićenica usled davljenja hranom.

RepublikaFoto: Photo by Danielle Dolson on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, ova korisnica Doma za mentalno ometena lica je bila dobrog zdravlja, a nakon tragedije prevezena je u Opštu bolnicu Novi Pazar radi obdukcije.

Funkciju direktora u Domu za lica mentalno ometena u razvoju vrši Omer Đondić, kojem je, kako saznajemo, mandat istekao u novembru prethodne godine.

- Stanje u Domu u Tutinu je nepodnošljivo. Direktor danima ne dolazi na posao, na bloku je hladno jer grejanje radi svega par sati ujutru. Nezadovoljstvo je podjednako kod radnika koji više ne mogu da izdrže ovakav javašluk i haos u ustanovi – tvrdi naš izvor iz Tutina.

Zbog smrti tri osobe, smenjen je i Srđan Aničić, direktor Doma za lica ometena u razvoju kod Blaca u kome su u stravičnim uslovima preminule tri osobe.

Podsetimo, u roku od mesec dana preminula su čak tri štićenika ovog Doma.

Poslednji do njih bio je Stevan Đorđević, koji je hospitalizovan sa telesnom temperaturom od 25 stepeni i imao je masnice po rukama i nogama.

Roditelji su posetili sina četiri dana pre nego što je umro i nisu primetili da je teško bolestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading