JE L' OVU ZAPOSEO ĐAVO? Majka ubice iz "kantrimena" osula paljbu po roditeljima koji su izgubili sina!

Autor: M. Ž. LAZIĆ - N. REMENJAK

Hronika

01.03.2019

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Milićev (39), koji je robijao jer je kantrimenom na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića (21), od danas je slobodan čovek!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mirjana Marković

On je u ranim jutarnjim satima u marici izvezen iz zatvora Zabela u Požarevcu nakon što mu je istekla puna zatvorska kazna od četiri i po godine. Milićev je u tajnosti napustio zatvorske zidine kako bi izbegao brojne novinarske ekipe koje su ga čekale.

Gde je Milićev otišao po izlasku s robije, ostalo je misterija. U porodičnoj kući na Paliluli, gde mu žive roditelji, u petak se nije pojavio.

RepublikaFoto: Public
Marko Milićev

- Marko više ne živi ovde. Javio se da je izašao, ali nije dolazio. Valjda će se sad rešiti ove Srbije i otići - rekla je Milićevljeva majka Mirjana Marković.

Ona je osula drvlje i kamenje na roditelje nastradalog Luke.

- Lukin otac Bojan i maćeha Sanja samo žele novac. Pitajte Lukinu baku zašto je živeo sa njom - dodala je majka, a potom ušla u kuću.

RepublikaFoto: facebook.com/Bojan Jovanović
Luka Jovanović

Luka Jovanović poginuo je 24. jula 2014. na Brankovom mostu u Beogradu. S drugovima je gurao automobil koji im se pokvario. Na njega je tad naleteo kantrimen koji se nije zaustavio na licu mesta. Policija je ubrzo identifikovala vozača, a Milićev je u septembru te godine deportovan iz Kine. On je pravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora, a spekulisalo se da nije vozio kantrimen, već da je preuzeo krivicu i zaštitio drugu osobu za novčanu naknadu od 550.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading