VIŠESTRUKI UBICA ČABA DER KONAČNO UHAPŠEN!

Autor: Republika

Hronika

02.03.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu međunarodne poternice sinoć je u Pragu uhapšen Čaba Der (39) koji se sumnjiči da je 5. januara ove godine na Banovom brdu ubio tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Čaba Der

Republika Srbija će zatražiti ekstradiciju osumnjičenog Čabe kako bi, za krivično delo za koje se sumnjiči, bio procesuiran u našoj zemlji, saopštio je MUP.

Za osumnjičenim Čaba Derom je više država raspisalo međunarodne poternice i evropske naloge za hapšenje.

Podsetimo, i policija u Holandiji intenzivno je tragala za Čabom Derom, plaćenikom koji je za samo pet meseci počinio tri ubistva na teritoriji Srbije, Mađarske i Holandije. Holandske vlasti za informaciju koja bi mogla da ih dovede do Čabe nudile su čak 20.000 evra!

Na listi najtraženijih kriminalaca holandske policije, prvo mesto zauzeo je Čaba Der, plaćeni ubica iz Srbije koji je sejao smrt po celoj Evropi. To je objavljeno na sajtu tamošnje policije uz poruku da će svako ko pruži bilo kakvu informaciju značajnu u lociranju ovog plaćenika, biti nagrađen svotom od 20.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

U apelu policije napomenuli su i da ga potražuju zbog sumnje da je 30. jula 2018. usred bela dana usmrtio hrvatskog biznismena u jednom restoranu u Amsterdamu. Oni sumnjaju da je Čaba u Holandiju doputovao 8. jula, a tri nedelje kasnije izvršio hladnokrvno ubistvo pred brojnim svedocima.

Međutim, policija u Mađarskoj objavila je da takođe traga za Čabom i to zbog ubistva mađarskog biznismena Lasla V. Žrtvi koju je primorao da klekne pucao je u glavu, a telo zatim bacio u potok. Pretpostavlja se da je ubistvo, kao i druga dva, naručeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading