Suprug ubijene pevačice o pretnjama: Neka se ne igraju, spreman sam na sve!

Autor:

Hronika

04.03.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (41), zasad jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), redovno dobija pretnje na društvenim mrežama! Pojedinci čak idu toliko daleko da su najavili da će upasti u porodičnu kuću Marjanovića u Borči, pa kidnapovati Zorana kako bi mu iznudili lažno priznanje da je on odgovoran za Jeleninu smrt.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Napasnici, na sreću, nisu prešli sa reči na dela, a Marjanović, uprkos svemu, ne plaši se za svoju bezbednost.

- Pretnje redovno stižu, ali ništa se još nije desilo. To su sve indijanci, psi koji laju i ne bih im preporučio da se igraju, spreman sam na sve! Nisam čavka na grani koja čeka da je indijanci love - priča Marjanović.

On, međutim, dodaje da ne potcenjuje napadače s društvenih mreža.

10 meseci Zoran proveo u pritvoru

- Sve je to ostalo samo na praznoj priči, rekla-kazala, niko se dosad nije približio kući. Svakako, sve to može da bude benigno, ali opet, ne želim da potcenjujem situaciju. Ima ekstrema koji su psihički labilni i nisu sposobni da racionalno donese odluke o postupcima. Čitali su razne neistine i gluposti o meni, poverovali u to i u njima se rodila mržnja prema meni - kaže Zoran.

Marjanović: Ničega se ne plašim posle svega što sam preživeo. Bitno mi je da su mi deca zdrava i da stasaju u dobre ljude

Marjanoviću je, kako kaže, najbitnije da mu je porodica bezbedna i da su svi ukućani živi i zdravi.

 

 

- Ničega se ne plašim posle svega što sam preživeo, zaista ničega. Bitno mi je da su moja deca zdrava, srećna i da jednog dana stasaju u dobre i vredne ljude. A što se tiče raznih budala koje su na ko zna šta spremne, u našem narodu ih i nema toliko kao u drugim zemljama - dodaje Zoran.

Pokazao tetovaže

Krajem godine Marjanović je na Fejsbuku objavio fotografije na kojima se grudva u snegu sa ćerkom Janom (7) dok na sebi ima samo čizme i šorts. On je pokazao i tetovaže ispod oka, na vratu, ali i na obe ruke. Marjanović je rekao da je veliki pravoslavac i da mu vera znači mnogo u životu.

Zoran Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, čiji je nestanak prijavljen 2. aprila 2016. Izmasakrirano telo pevačice "Granda" pronađeno je sledećeg dana u kanalu na nasipu u Borči. Marjanović je godinu i po dana kasnije uhapšen zbog sumnje da je usmrtio ženu, a 10 meseci kasnije pušten je da se brani sa slobode. Optužnica protiv Zorana dvaput je vraćena na dopunu, a na njeno eventualno potvrđivanje i dalje se čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading