Potera na Košutnjaku: Bežao od policije pa se zakucao u stub, kad su otvorili gepek imali su šta i da vide!

Autor: Republika

Hronika

05.03.2019

14:18 >> 14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Interventnom jedinicom Policijske uprave za grad Beograd, su uhapsili M. T. (1994) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

Policijski službenici su u Košutnjaku primetili grupu ljudi, a jedna osoba se, videvši policajce, dala u bekstvo vozilom marke "audi A3".

Pokušavajući da pobegne policiji, muškarac je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub. Osumnjičeni je izašao iz vozila i nastavio da beži, ali su ga policajci sustigli i uhapsili.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena marihuana

U gepeku vozila kojim je upravljao osumnjičeni, pronađena je torba sa 12 paketa marihuane ukupne težine oko 11 kilograma.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading