Otac Barbare Vitez očajan: Hitna pomoć je kriva za smrt našeg sina!

Autor: pink.rs

Hronika

07.03.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija porodice Vitez, koja još uvek traga za nestalom ćerkom, nastavila se gubitkom sina, Barbarinog starijeg brata.

RepublikaFoto: facebook.com/Vitèz Endre

Atila Vitez (24), sin Endrea i Melinde Vitez iz Sente, preminuo je juče u Opštoj bolnici u Kikindi od gripa - tipa AH1N1. Ova vest duboko je potresla javnost, budući da je njihova ćerka Barbara nestala pre tri godine, a potraga za njom i dalje traje.

Kako je rekao Atilin otac Endre, njihov sin 19. februara dobio je grip.

- Pozvali smo Hitnu pomoć koja nije izašla na teren jer, kako su nam rekli, to se ne čini u slučaju groznice. Ostavili su nas da čekamo kraj telefona, pa smo sledećeg dana ponovo nazvali Hitnu i vikali u slušalicu. Došli su, ali je naš sin već tada pao u komu - kaže Endre Vitez.

Dodaje da su dečaka odveli u bolnicu u Senti, odakle je odmah preusmeren na intenzivnu negu Opšte bolnice u Kikindi.

- Oni su dali sve od sebe, ali našem sinu je falio taj jedan dan - dan kada Hitna pomoć nije htela da izađe na teren. I sada smo zbog senćanske Hitne pomoći izgubili našeg sina - tvrdi neutešni otac.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Endre Vitez

Nakon Barbarinog nestanka, Melinda i Endre Vitez život su nastavili onako kako su morali. Ipak nisu gubili nadu i neumorno su tragali za svojom ćerkom.

Od kobnog dana, 25.novembra 2016. godine, kada je Barbara nestala, roditelji ne gube nadu. I pored intezivne potrage Spasilačkih jedinica, žandarmerije i specijalnog tima iz Mađarske, Barbara do danas nije pronađena. Svoj život u potpunosti su posvetili Atili, ali ih je nažalost zadesila nova tragedija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading