Horor u Nišu! Golfom pokosio dve žene!

Autor: Blic, Republika

Hronika

07.03.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijke G. M. (40) i V. S. (46) povređene su danas oko 13.20 časova kada je na pešačkom prelazu, na raskrsnici ulica Dragiše Cvetkovića i Vojvode Mišića na njih naleteo „golf“ kojim je upravljao vozač star 49 godina iz Niša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sanitetom Hitne pomoći one su zbog politrauma odmah prebačene u Urgentni centar KC u Nišu, gde je, kako saznajemo, njihovo stanje stabilizovano i neposredno nisu u životnoj opasnosti.

G. M. ima povredu levog kuka, levog kolena sa sumnjom na prelom leve potkolenice, kao i kontuzione povrede leđa. Druga povređena žena V. S. ima kontuzionu povredu vrata i glave, bez vidnih znakova preloma, i ona je uz zaštitnu kragnu i kiseonik prevezena u Urgentni centar.

- Obe žene su zadobile politraume i dosta su uznemirene. Bile su svesne i saradljive prilikom ukazivanja prve pomoći i transporta. Prevezene su u Urgentni centar na dalju dijagnostiku, posle koje će se tačno znati stepen i vrsta povreda koje su zadobile - kaže načelnik operativne smene u niškoj Hitnoj pomoći dr Verica Božić koja je na licu mesta ukazala pomoć povređenim ženama.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil se kretao iz pravca Doma zdravlja ka „Crvenom pevcu“, kada je naleteo na žene koje su prelazile ulicu na obeleženom pešačkom prelazu i pokosio ih.

- Stanje povređenih žena je stabilno i u toku je dijagnostika. Jedna pacijentkinja ima povrede noge, dok je kod druge povređene žene rađen skener zbog povrede vratnog dela kičme. Pacijentkinje nisu neposredno životno ugrožene a tačan stepen povreda znaće se nakon okončane dijagnostike - kažu u Kliničkom centru u Nišu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading