BOLESNIK KOJI ZASLUŽUJE NAJGORU KAZNU: Upao starici u kuću i krvnički je udarao po glavi, a ona imala samo 700 DINARA!

Autor: blic.rs

Hronika

09.03.2019

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nepoznati razbojnik pretukao je staricu L. V. (82) u njenoj kući u selu Azbresnica da bi od nje iznudio i oteo 700 dinara! Bezočni napad odigrao se sinoć oko 22 časa nakon čega je povređena žena prebačena u Klinički centar u Nišu zbog podliva i posekotina na glavi.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong on Unsplash
Starica pretrpela batine od mosntruma/Foto: Ilustracija

Meštani ovog sela u opštini Merošina šokirani su brutalnošću koju je ispoljio napadač da bi od starice iznudio 700 dinara, koliko je jedino ona imala u kući. Prema priči meštana, napadač je ušao u kuću žene koja živi sama sinoć oko 22 časa, tako što je polomio prozor na kući.

- Žena je spavala, jer na selu stariji ljudi ležu ranije, pa nije čula kada je razbojnik ušao u njen dom. Prebacio joj je ćebe preko glave i počeo da je tuče po glavi, tražeći da mu preda sva novac koji ima u kući. Ona je sirota imala samo 700 dinara pa mu je dala sav novac ne bi li spasila živu glavu. Nakon toga je napadač pobegao, pričaju meštani.

Starica je zadobila krvne podlive i posekotine, zbog čega je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Na sreću, povrede koje je zadobila nisu teže, ali je pretrpela veliki šok.

- Pacijentkinja je primljena sa kontuzionim povredama glave u Urgentni centar KC u Nišu. Nakon opservacije i urađene dijagnostike, puštena je na kućno lečenje - kažu u KC u Nišu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading