Ovako su se svađali supružnici pre Nadine smrti: Ništa mi nisi kupio za 8. mart! - Ti si sahranila njih trojicu, a ja ću tebe!

Autor: Republika

Hronika

09.03.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Trbojević (56) uhapšen je nakon što je ubio Nadu Đukić (58) posle svađe izazvane njegovom ljubomorom. Ubica je u trenutku zločina imao dva promila alkohola u krvi.

RepublikaFoto: facebook.com/Nada Djukic
Nada Đukić

Milan Trbojević (56) zaklao je sinoć svoju nevenčanu suprugu Nadu Đukić (58) u dvorištu kuće u selu Čortanovci kod Inđije. Trbojević je uhapšen odmah posle zločina, a alko-testom je utvrđeno da je imao čak dva promila alkohola u krvi, prenose beogradski mediji.

Stravičan zločin dogodio se 8. marta, na Međunarodni dan žena, oko 22.50, nakon što se vratili kući od prijateljice. Jezivom ubistvu prisustvovao je i S. R., suprug Nadine prijateljice.

- Nada je došla kod moje žene da gledaju seriju, a Milan je stigao za njom. Bio je pijan i odmah je počeo da viče. Optuživao ju je da ga vara i pretio da će je ubiti. Pošto se Nada tri puta udavala, a svi muževi su joj umrli prirodnom smrću, Milan joj je rekao: "Ti si sahranila njih trojicu, a ja ću tebe!" - prepričava S. R. šta je prethodilo ubistvu i nastavlja:

- U jednom trenutku Nada je rekla mužu: "Ništa mi nisi kupio za 8. mart, a sada mi vičeš." Iako smo je molili da ostane kod nas da spava, ona nije htela, rekavši da se plaši da će je Milan zapaliti. Na kraju se Milan primirio i zamolio je da idu kući. Odvezao sam je jer moja supruga nije bila za to da je Milan pijan vozi motorom.

Kako kaže, Nada i on su stigli pre Milana, a ona ga je zamolila da sačeka sa njom dok Milan ne dođe jer se plašila da će je prebiti.

Bez lepih reči za ubicu

Ubijena Nada Đukić radila je kao čistačica u jednom vrtiću u Inđiji, a iza sebe je ostavila dva sina i sestru. Za nesrećnu ženu svi imaju reči hvale, dok Milana opisuju kao nasilnika i alkoholičara.
- Milan ima porodicu u Inđiji, ali i zabranu prilaska bivšoj ženi. Nismo pričali s njim jer je konstantno bio pijan i pravio probleme. Stalno su se iz te kuće čule vika i dreka. Nada je tu kuću nasledila, a živela je u Inđiji. Milanu je bukvalno dala krov nad glavom i izdržavala ga - priča komšija.

- Sačekao sam, a kada je on došao, ušli smo u kuću. Imao je nož u beloj futroli. Nasrnuo je prvo na mene, preteći mi: "Skloni se, izbošću te!" U sledećem trenutku je krenuo na Nadu i verovatno je tad posekao jer se uhvatila za vrat i počela da beži. Izletela je iz kuće i stigla do komšijine kapije, 50 metara dalje. Išao sam za njom i video krv. Ona je već bila malaksala - priča S. R. i ističe da je pokušao da ubaci ženu u kola, ali se uplašio kad je video Milana da ide ka njima s nožem.

Komšija, koji je zvao policiju i Hitnu pomoć, kaže da je zatekao Nadu i Milana na travi.

- Njena krvava glava mu je bila u krilu. Bilo je krvi i na bluzi. Milan je rekao: "Napravio sam sranje, zaklao sam je zbog onog čoveka" - kaže zgranuti komšija i prepričava da je Milan šamarao krvavu Nadu i tražio da neko pozove pomoć.

- Umivao ju je nekom vodom, ona je samo zakrkljala i utihnula. Nisam smeo da mu priđem jer je imao nož od 18 centimetara. Jednim potezom joj je presekao glavnu arteriju i zaklao je, iskrvarila je za nekoliko minuta - priča komšija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading