Strašna tragedija kod Kruševca: Telo vojnika (38) pronađeno u rečici!

Autor: pink.rs

Hronika

13.03.2019

08:21 >> 11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesionalni vojnik (38) Ivan M. pronađen je bez znakova života jutros oko 6 sati, u ataru sela Dvorane u blizini Kruševca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Telo vojnika pronađeno je pored improvizovanog vojnog kampa. 

Ivan je pronađen je u rečici Bistrica, prvi rezultati istrage pokazuju da je verovatno, čovek tokom noći, pod nepoznatim okolnostima pao sa litice sa visine od oko osam metara , i da je tom prilikom nastradao. 

Pretpostavlja se da je bio na tzv. maršu i logorovanju u podnožju planine Jastrebac.

- Profesionalni vojnik desetar, koji je tokom noćnog odmora napustio logorsku prostoriju, nađen je jutros bez znakova života u 5.50 časova u rečici Bistrica, selo Dvorane, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kako dodaju, ovaj desetar radio je na službi u 246. bataljonu ABHO i obavljao dužnost vozača motornog vozila u okviru realizacije planske aktivnosti logističkog obezbeđenja dnevno-noćnog kondicionog marša svoje jedinice. 

Na licu mesta nalaze se Viši javni tužilac iz Kruševca, organi Vojne policije i Ministarstva unutrašnjih poslova koji sprovode uviđaj, navodi se u saopštenju.

Komandant Kopnene vojske formirao je komisiju za ispitivanje uzroka nastanka vanrednog događaja, koja je odmah upućena na lice mesta.

Desetar Ivan M. radio je u Vojsci Srbije od 1. oktobra 2003. godine. Oženjen je i otac dvoje dece.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading