Pala kriminalna grupa u Beogradu: U vozilima auto-škola prevozili drogu pa je prodavali preko obezbeđenja u klubovima!

Autor: pink.rs

Hronika

13.03.2019

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Specijalnom antiteorističkom jedinicom, a u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovnai kriminal, uhapsili su pet osoba zbog sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Uhapšeni su M. V. (1992), N. Dž. (1994), N. I. (2000), J. I. (1980)  i A. M. (1999), svi  iz Beograda, dok se za još jednom osobom traga.

Sumnja sa da je ova organizovana kriminalna grupa, na čelu sa M. V., u dužem vremenskom periodu na teritoriji beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Oni su, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rent a kar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok  su drugi članovi radili na poslovima obezbeđenja izvesnih ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading